Produkter: A -Ö
Helsingborgs kontoret

För rätt person finns stor utvecklingspotential inom Bostik, både i Sverige och i Bostik-organisationer runt om i världen.

Bostik är ett företag där personer som gillar korta beslutsvägar, decentraliserad organisation och tydligt resultatfokus kan känna sig hemma. Vi arbetar aktivt med processer där vi helt enkelt prioriterar resultat framför resurskrävande aktiviteter. Arbetet genomsyrar alla funktioner i företaget och du är välkommen att bidra. Vi är nämligen alltid intresserade av kvalificerade medarbetare.


Area Sales Manager till Bostik

Tjänstebeskrivning

I rollen som Area Sales Manager ansvarar du för att besöka butiker, återförsäljare och mindre företag för införsäljning av nytt material samt uppföljning av befintliga produkter. Du ansvarar för att distriktet utvecklas efter uppsatta mål och att ingångna avtal med kunder följs vad gäller sortiment och pris. I rollen ingår även utbildning av butikspersonal/hantverkare samt tekniska demonstrationer av Bostiks sortiment för kunderna. Frihet under ansvar, där du kan utgå hemifrån och ansvarar huvudsakligen för en befintlig kundstock i distriktet, men viss nykundsbearbetning förekommer också. Det är positivt att ha ett intresse för branschen och produkterna för att lättare få en förståelse för kundernas behov. Tjänsten inleds med en introduktion där du får utbildning och demonstrationer kring produkterna på plats. När du börjar din anställning kommer du få tillgång till telefon, dator och tjänstebil.

Krav på person

För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen som Area Sales Manager hos Bostik så tror vi att du har förmågan att jobba självständigt och kan hålla ett högt tempo. Som person bör du vara resultatinriktad, social, stresstålig och ansvarstagande. Vidare talar du svenska flytande och kan även förstå och kommunicera på engelska då det är koncernspråket på företaget. Du känner dig bekväm med att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt innehar B-körkort.

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. För en jämnare könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Den personliga lämpligheten är dock avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Plats: Utgår från Linköping alt Jönköping

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på nummer 073-353 75 19. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Läs mer här

Produktionspersonal till Helsingborg

Just nu söker vi en maskinoperatör / satsare till vår fabrik i Helsingborg.
Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion och arbetat som t ex maskinoperatör och/eller satsare.

Vi ser att du är en praktiskt lagd person, gärna med erfarenhet/utbildning inom industri, produktion eller EL.
Som person är du noggrann, ordningsam och stresstålig samt har god simultanförmåga.
Det är viktigt att vara bekväm med att både arbeta självständigt samt i grupp.

Tjänsten är på heltid, skiftgång kan förekomma.

Formell kompetens
Läsa, tala och förstå svenska
Läsa och förstå engelska
Truckkort A2 samt B1

Välkommen med din ansökan snarast till HR-Manager Carina Scharff,
carina.scharff@bostik.com